Monday, 2 April 2012

Hanya Kawan~~



Bertemu lagi kita dalam blog aku nie.... Aku malas sebenarnya nak tulis blog nie.. Mood tak sampai lagi nak tulis.. Entry kali aku nak cita pasal KAWAN.. Macam2 yg kita kenal dalam berkawan nie... Ada yg baik, ada yg suka tikam belakang... Kadang2 aku rasa macam entahlah... Kalau kita tak berkawan orang kata kita nie sombong plak.. Tapi bila kita dah berkawan, kena tikam tu perkara biasa lah.. Bukan aku nak kata berkawan nie tak baik... Tapi most of them berkawan hanya keperluan dia je...


Aku nie bukan lah baik sangat pon... Tapi, aku nie tak suka kalau berkawan ada problem2 yg remeh2 nie... Lagipon aku berkawan ngan seseorang ikhlas dari hati aku... Tak de niat utk gunakan or apa2... Tapi yg berkawan ngan aku tu kena lah jaga2... Jangan anggap aku nie baik ngan korang, korang pijak kepala aku...


Kalau cita pasal kawan je mesti rasa sakit,gembira,sedih semua ada... Yang gembira tu alhamdullillah lah kan... Yang sedih dan sakit tu agak mengguris perasaan gak lah kan... huhuhuhu..


Apa2 pon "Seorang kawan yang baik sentiasa ada bersama2 kita dalam keadaan apa pon"

Friday, 30 March 2012

"3 Temujanji"

Haloooo... Jumpa lagi dalam entry kali nie... Aku nak cita pasal cerita "3 TEMUJANJI"... Aku tak tau lah best ke tak cita nie... Tapi aku tgk trailer dia okey lah gak... Boleh tahan best gak... Aku bagi korang semua tgk trailer dia nanti.. Rasanya sedih pon ada gak dalam cita nie... Aku terasa macam nak tgk je cita nie... Tak sabar rasanya.... 

"CINTAKU UMPAMA PUZZLE,KEPINGAN TERAKHIR ADALAH MILIKMU"
"3 TEMUJANJI"
Jom kita layan trailer cita nie dulu...


Tuesday, 27 March 2012

MASALAH~~~

Dah lama aku tak berblogging nie... Bukannya sombong...Tapi aku busylah... Banyak keja aku kena buat..
Banyak benda yang aku kena pikir... Kadang2 rasa malas nak pikir dah... 
Bila dah besar nie teringin nak jd kecil balik.... Huhuhuhuhu... 
Bukannya apa,, rasa seronok bila masa kecik.. Masalah tak yah nak pikir pon..
Sekarang aku dah dewasa... Macam2 aku kena pkir  +  macam2 aku kena buat..
Makin dewasa makin besar dugaan yg kita dapat... Kadang2 org dengki pon ada...
Susah kalau hidup nie saling dengki mendengki nie... Selalu aku pikir + termenung akan masalah aku yg tak de kesudahan nie...

Nasiblah aku ada Family yg bnyk support aku especially my mother.. Banyak support aku dengan apa yg aku buat... Even aku salah sekalipon dia tetap bantu aku untuk ke arah yg betul...
KORANG ADA??? 

Plus,,, aku ada kawan2 aku yg sentiasa ada waktu aku susah,waktu aku sakit.... Kalau nak senaraikan pon bukan korang tau pon... Aku ngaku aku bukanlah kawan yg baik... Tapi aku akan cuba jadi yang terbaik dalam berkawan nie...Nielah kawan aku yg banyak bantu aku, yang banyak dgr cita aku sampai dah tak larat nak dengar, sampai bosan dgr cita aku... Tapi dyorg still dgr jgak... This dedicate to you frenz Kak Dila and Specially for u dear Fyfy... Aku tahu aku selalu gaduh ngan kau Penguin!!!! Tapi aku suka sebab aku dapat sakitkan hati kau.... kejam tak aku?? 

Hmmm... Aku seronok dapat kenal ngan dyaorg walaupun ada je yg nak tikam aku dari belakang... But aku still cool... Watpe nak pikir kan?? Wat pening kepala je.... Ermmmmm.. Mata aku dah berat nie mcm ada berlian 5kg nak tertutup je... So, apa lagi mau tito lah jawabnya.... Papai...