Monday, 2 April 2012

Hanya Kawan~~



Bertemu lagi kita dalam blog aku nie.... Aku malas sebenarnya nak tulis blog nie.. Mood tak sampai lagi nak tulis.. Entry kali aku nak cita pasal KAWAN.. Macam2 yg kita kenal dalam berkawan nie... Ada yg baik, ada yg suka tikam belakang... Kadang2 aku rasa macam entahlah... Kalau kita tak berkawan orang kata kita nie sombong plak.. Tapi bila kita dah berkawan, kena tikam tu perkara biasa lah.. Bukan aku nak kata berkawan nie tak baik... Tapi most of them berkawan hanya keperluan dia je...


Aku nie bukan lah baik sangat pon... Tapi, aku nie tak suka kalau berkawan ada problem2 yg remeh2 nie... Lagipon aku berkawan ngan seseorang ikhlas dari hati aku... Tak de niat utk gunakan or apa2... Tapi yg berkawan ngan aku tu kena lah jaga2... Jangan anggap aku nie baik ngan korang, korang pijak kepala aku...


Kalau cita pasal kawan je mesti rasa sakit,gembira,sedih semua ada... Yang gembira tu alhamdullillah lah kan... Yang sedih dan sakit tu agak mengguris perasaan gak lah kan... huhuhuhu..


Apa2 pon "Seorang kawan yang baik sentiasa ada bersama2 kita dalam keadaan apa pon"