Friday, 1 July 2011

~makan2~

Time nie sdap munie korek hidung... hahahhahaha... sowie munie... bukan apa saja je nak meriahkan keadaan.... time nie kira tgh hang out lah.... 
anyway munie dgn air carrotnya.... minum pon tak abis sbb perut dah knyang...

Zazai yang cover2 cun nak tngkap gmbr... tkot gambarnya tersebar luas.... hahahahhaa.... 
tp yg penting beg kat tangan tu... meriah sungguh............ dan time nie zazai order air yang tak manis tak lah kan zazai nie detect bnda yg manis cpat je walaupun kita kata benda tu tak manis.... zazai zazai....
Nie bdak yg 24 jam je btulkan rmbut dy.... make up dy... bulu mata dy.... mcm2 lah....
yg nie minum air tamak.... semua air orang dy sebat..... tak percaya??????
percayalah......................


p/s:bila kita nak hangout ramai2 nie....
 aritu aku tak dapat pegi...cian aku.....

No comments:

Post a Comment